Retourformulier

Let op: niet van toepassing voor B2B/ zakelijke klanten. Voor vragen mail ons: info@marligoods.nl

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen, dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren en vervolgens binnen 14 dagen naar ons te verzenden. 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling, moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De verzender is altijd verantwoordelijk voor het pakket bij vermissing en beschadigingen. Een retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

 

 

Stap1) Breng ons via de mail: info@marligoods.nl op de hoogte van je retourzending met het ingevulde retourformulier. Het retourformulier staat onder aan deze pagina vermeld. Wij reageren binnen 5 werkdagen op jouw mail. 

Stap 2) Nadat je een reactie van ons ontvangen hebt, stuur je het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit retourformulier niet volledig is ingevuld kunnen wij de retouraanvraag niet in behandeling nemen. 

Stap 3) Frankeer jouw retourzending. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ga vervolgens naar jouw lokale verzender (DHL, UPS, DPD of PostNL etc)  om het pakket naar ons te verzenden. Je hebt 14 dagen de tijd om het pakket te verzenden.

De retourzending kan verstuurd worden naar: 

 • T.a.v. Marli Goods
 • Hoogzand 7 
 • 9202 XD Drachten

Stap 4) De lokale verzender overhandigd een bewijs van levering. Bewaar dit bewijs goed. De lokale verzender verstuurt nu het pakket naar Marli Goods. Wij brengen je via de mail op de hoogte wanneer wij het pakket ontvangen hebben. 

Stap 5) Indien wij de retourzending in goede orde ontvangen hebben, storten wij binnen 7 dagen het geld weer terug naar het opgegeven rekeningnummer. 

 

Retourformulier Marli Goods

 

RETOURADRES

 

Marli Goods

Hoogzand 7

9202 XD Drachten

Nederland

 

PERSOONSGEGEVENS

Ordernummer: _______________________________________________________________

Naam: ______________________________________________________________________

E-mailadres: _________________________________________________________________

Telefoonnummer: ____________________________________________________________

 

REDEN VOOR RETOUR

 • Verkeerde maat
 • Verkeerde artikel
 • Beschadigd ontvangen
 • Niet naar wens
 • Anders namelijk: _______________________________________________________________

 

GEWENSTE RETOURAFHANDELING

 • Omruilen voor nieuw exemplaar
 • Omruilen voor artikel: ___________________________________________________
 • Geld terugstorten op rekeningnummer (IBAN), voeg factuur toe: _______________________________