Over ons

Hoi!

Wij zijn het gezicht achter Marli Goods

  • Onze visie is dat jij veel aanbod aan diverse unieke en voornamelijk goede (merk) producten voor in en om je woning krijgt, zodat jij kwaliteit en comfort in huis haalt en daardoor weer langer met je spullen mee kan. Hierdoor help je automatisch de planeet ook weer een handje. 
  • Onze missie is om onze producten milieuvriendelijker te verpakken, zodat wij ook een steentje bijdrage aan onze planeet. En door samen te werken met lokale ondernemers willen wij meer diversiteit in producten mogelijk maken, zodat jij een unieke koopervaring bij ons ervaart en net even wat anders dan anders maar toch trending producten in huis krijgt. Uiteraard willen wij goed bereikbaar voor jou zijn!

                                                                      Martin Marli Goods

Dit is Martin.

Ondernemend, recht door zee, leergierig en vrolijk.

Ik hou graag de markt in de gaten, zodat jij veel keuze uit mooie producten hebt en Marli Goods jou een goede koopervaring mee kan geven.

Hierdoor ben ik elke dag bezig om het assortiment op Marli Goods aan te vullen en test ik voortdurend de kwaliteit van onze producten. Daarnaast maak ik graag contact met lokale ondernemingen om nog meer unieke ideeën uit te wisselen en jou mooie producten kan aanbieden die zich ook al bewezen hebben of juist uniek in de markt zijn. 

Wat humor en mooie producten maken mijn dag!

                                                                      Marli Goods Lisanne

Dit is Lisanne.

Ondernemend, enthousiast, nieuwsgierig en oplossingsgericht.

Zelf ben ik gek op het spotten van trends voor luxe producten in de keuken, woonkamer of slaapkamer en houd ik ontzettend van kinderspullen, want die zijn zo schattig!

Ik ben geïnspireerd geraakt door de minimalistische stijl van Zweden, waar mijn schoonouders wonen. Daarnaast ben ik graag in de natuur en de tuin aan de slag. Ik zorg ervoor dat de trends en unieke kwaliteit producten makkelijk zichtbaar worden voor jou op Marli Goods en kan je ons goed bereiken op onze socials.

Blijdschap en waardering vanuit jou maken mijn dag!

 

 

Liefs,

Marli Goods