Politique de remboursement

Herroepingsrecht

Let op: Besteld u B2B dan gelden er andere regels. Onderstaande is niet op B2B van toepassing.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dus ´gewoon´ is ook een reden. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product naar ons retour te sturen. Je krijgt dan (indien het product in originele staat door ons ontvangen is) het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor jouw retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Marli Goods geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, ontvangen wij graag het ingevulde retourformulier (te vinden via "Retourformulier") in onze mailbox: info@marligoods.nl al vorens je het product naar ons retourneert. Op dit formulier kun je ook het stappenplan van retour zenden vinden. Hierdooor weet je precies wat wij van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding en ontvangst van jouw retour naar de betaalde rekening terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is. 

Uitzondering herroepingsrecht verzegelde producten

Marli Goods mag producten onder bepaalde omstandigheden verzegelen, het gaat hier dan bijvoorbeeld om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Deze producten mogen wel gewoon retour als de verzegeling niet is verbroken.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

B2B / zakelijke order

Bij een afname van meer dan 5 stuks is het herroepingsrecht niet van toepassing. Hierdoor is retourneren niet mogelijk. Onder de 5 stuks betaald u zelf verzendkosten retour.