Stijgende gasprijzen en toch besparen?

Uit een persbericht van de NOS op 15 oktober 2021: "Door de stijgende gasprijzen dreigt de energierekening de komende winter gemiddeld met tientallen euro's per maand omhoog te gaan. Sommige energiebedrijven hebben voor een deel van hun klanten de prijzen al tot 60 procent verhoogd". 

Dit soort stijgingen lezen we natuurlijk liever niet, maar er is gelukkig een goedkope oplossing!

Naast alle dure oplossingen om uw huis goed te isoleren wat vaak duizenden euro's kost, kan het simpelweg goedkoper!

Onder de kieren van de deuren komt namelijk veel tocht vandaan. Hierdoor gaat er veel warmte uit huis verloren en blijft u maar stoken. Dit kunt u tegengaan door een tochtstopper tegen de deur aan te plaatsen. Zie hieronder voor het voorbeeld Tochtstopper grijs.

Voor verdere informatie of om te bestellen: Klik hier

Tochtstopper Grijs

 

Het is natuurlijk het leukste dat u eindeloos kunt combineren. Voor de kinderkamers zijn namelijk leuke dieren tochtstopper verkrijgbaar. Ook het Jungle thema wordt weer uitgebreid meegenomen.

Zo kunt u ook kiezen uit: aap, tijgers, honden, katten en leeuwen tochtstoppers. Heeft u liever een eenvoudige variant? Er zijn meerdere varianten: zwart of grijs

Voor meer inspiratie en verschillende tochtstoppers, hou onze blogs en nieuwsbrieven goed in de gaten. In de winterperiode worden de tochtstoppers steeds verder aangevuld en uitgebreid. Schrijf u in als VIP ONLY en ontvang daarnaast leuke kortingscodes. Veel shop plezier gewenst!

And spread the word met deze goedkope tochtstopper oplossing. #samenmooiedingendoen🤝

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.