De beste deals scoren?

De beste deals scoren?

Als consument wil je natuurlijk het liefst de beste deals in huis halen met Black Friday. Helemaal wanneer de feestdagen er aankomen en de winter altijd voor iedereen een dure periode is.

Voordat je mooie cadeaus gaat aanschaffen is het wel handig om te weten welke data er voor zorgen dat jouw producten in de mega uitverkoop zijn en waar je op moet letten bij sale dagen. Soms is het niet wat het lijkt.

De meeste webshops hebben 4 grote wintersale acties die uit Amerika zijn komen waaien:

  1. Black Friday: vrijdag 26 november 2021: diverse sale zowel voor kleding als voornamelijk grote merken.
  2. Cyber Monday: maandag 29 november 2021: voornamelijk sale voor elektronica producten.
  3. Sinterklaas: 15 november t/m 5 december 2021
  4. Kerst: 1 december t/m 26 december 2021

Niet alle webshops houden zich aan deze data. Het staat natuurlijk iedere webshop vrij wanneer zij hun artikelen in de sale uitbrengen. Daarnaast is de branche ook nog erg belangrijk. Qua kleding is er regelmatig sale, omdat er nieuwe collecties komen en er een wisseling in de seizoenen is. Dit is op andere merken niet zo zeer van toepassing.

Wij van Marli Goods vinden het belangrijk dat de korting ook daadwerkelijk een mega korting is, daarom is er maar één keer een mega korting bij ons van een week lang. Wij noemen dit wel Black Friday, omdat veel van jullie deze term kennen en linken aan hoge kortingen. De meeste producten gaan net iets boven onze inkoopprijs weg. Aangezien het onze missie is dat wij goed willen zijn voor onze planeet en jou de beste kwaliteit willen leveren, willen wij niet dat onze producten uit een impuls worden gekocht, want dan zou het weer een enorme verspilling zijn. Daarom hanteren wij 1 sale week waarbij jij ook daadwerkelijk een hoge korting krijgt. Onze missie kan je ook terug vinden op onze website onder het kopje: "Over ons".

Veel webshops rekenen hogere prijzen door 2 weken voor Black Friday de prijzen enorm te laten stijgen waardoor de prijzen op Black Friday erg scherp lijken maar dit eigenlijk niet zijn. Ook Google laat het soms lijken dat een product scherp geprijsd is, maar dat komt omdat de data van Google alleen kijkt naar de grote prijsdrop die er ontstaan is. Scroll daarom eens verder naar de andere pagina's van Google, zodat je jouw product kan vergelijken bij andere webshops.

Tip 1: Daarom raden wij je aan om de producten die je graag wilt hebben midden oktober al op te schrijven. Hierdoor heb je een goede indicatie of de Black Friday sale wel zo interessant voor jou is.

Tip 2: Ga niet direct als een maniak allemaal spullen aanschaffen die je eigenlijk niet nodig hebt. Niet alleen zonde van je geld, ook zonde voor onze planeet. Het hebben van een lijstje van producten die je graag wilt hebben, geeft je een goede blik op je financiën en een extra voldaan gevoel wanneer je het product kunt kopen. 

Tip 3: Houdt er rekening mee wanneer je cadeaus wilt inkopen, iedereen gaat dit rond november doen. Hierdoor kan het zijn dat de pakketdiensten overbelast raken en jouw cadeau er niet op tijd komt. Dat is een enorme teleurstelling! Maak daarom een lijstje en houd in enkele maanden voor november de producten in de gaten of schaf het direct aan.

Tip 4: Wanneer een product populair is, gaan de prijzen vaak ook omhoog. Daarom is het soms handig om het product al vroeg in te kopen. Alles wat op tv komt, gaat in prijs omhoog. 

Tip 5: Webshops die geen verzendkosten rekenen, hebben al bij de prijs de verzendkosten + extra winst gerekend om maar zo hoog mogelijk in Google te komen. Het is daarom verstandiger om bij een webshop in te kopen die wel verzendkosten rekent. De meeste webshops betalen namelijk een groot gedeelte van jouw verzendkosten waardoor jij minder voor verzendkosten betaald en een eerlijke prijs op jouw product krijgt.

Hopelijk heb jij wat aan deze tips en wensen wij van Marli Goods jou veel shop plezier toe!

Vooral je vragen kan je bij ons terecht via de WhatsApp button of via: info@marligoods.nl

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.